VÄLKOMMEN TILL

VÅRT DREAM TEAM

DU ÄR TRYGG

Du behåller stylingen upp till 8 veckor så att den rätta spekulanten hinner falla för din bostad.

SNABBA OCH FLEXIBLA

Vi står redo med ett lager på 325 kvm med de rätta inredningsdetaljerna för just ditt hem.

SCHYSSTA BETALVILLKOR

Du betalar inte stylingarvodet förrän bostaden är såld, eller uppdragstiden löpt ut. Kostnaden är dessutom avdragsgill.

STILISTERNA

Vi gör uppdrag i alla storlekar, med fokus på helheten, vilket inkluderar kunskaper om färgsättning, materialval, möblering, renovering eller styling. Vi jobbar naturligtvis med alla typer av inredningsstilar, och anpassar inredningen helt till att passa tillfället, dig som person eller er som företag.

LÅT OSS GÖRA EN

DJUPDYKNING

Vad har varit roligast under den här första tiden?

Att vara med om att skapa den fantastiska energi som kännetecknar Stilisterna. Vi kommer från olika bakgrunder, men drivs alla av en vilja att alltid vara snäppet vassare, överraska lite mer, ge lite extra och nå mycket längre. Det är en hunger man inte kan lära sig, utan något man måste känna i maggropen. Och tillsammans har den energin skakat om den svenska stylingvärlden.

 

Vad är ni mest stolta över?

Mest stolt är vi över alla de intressanta människor och personligheter vi fått förmånen att träffa genom vårt arbete. Att vi lyckats handplocka de bästa stylisterna, samt alla ovärderliga kontakter både som kunder och vänner. Men sen är det såklart några speciella grejer som sticker ut.

 

Varför tror ni att ni har lyckats så bra?

Vi har tagit uppdrag då andra tackat nej och alltid sett motgångar som utmaningar. Men den viktigaste nyckeln till vår framgång tror vi är vår livsbejakande entusiasm.

BOKA IN ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK​

REDO ATT SÄLJA?