MAXIMERA DINA FÖRUTSÄTTNINGAR

SÄLJ MED OSS

GE DET BÄSTA FÖRSTA INTRYCKET MED

HOMESTYLING

Det är viktigt att den rätta känslan infinner sig när de potentiella köparna klickar på annonsen eller kliver in över tröskeln. Homestyling handlar om att framhäva bostaden så att spekulanterna kan se möjligheterna och föreställa sig att flytta in.

Våra stylister har kunskapen om hur människor påverkas av möblering, ljussättning och färger för att ditt hem ska tilltala så många som möjligt. Att sälja sin bostad är en av livets största affärer, så varför inte maximera förutsättningen för en lyckad bostadsförsäljning?

VÅRA STYRKOR

Vår skräddarsydda homestyling är anpassad efter varje bostads behov och tidsplan. Vi är dessutom en trygg partner. Vi erbjuder långa hyrestider och bra betalvillkor.

VILKEN PASSAR DIG BÄST UTAV

VÅRA PAKET

Eftersom varje hem är unikt så har vi gjort om våra paket något. Vi har gått ifrån branch-standarden på tre olika paket-erbjudanden och erbjuder istället hela sju olika fasta alternativ. Detta för att passa alla olika bostäder och önskemål bättre. De olika paketen är beskrivna för att du lätt ska kunna förstå vilket som passar din bostad bäst.

 

Förutom dessa paket erbjuder vi även konsultation där vi går igenom hela bostaden rum för rum. Du får råd och tips på vad du bör ta bort/rensa och på vad du kan lägga till för att bostaden att se så attraktiv ut som möjligt inför försäljningen.

Hör av dig så kommer vi gärna på ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom detta närmre utifrån din bostads förutsättning.

1.

Vi kommer hem till dig och går igenom bostaden, det tar högst 30 min och är kostnadsfritt.

2.

Du får en skräddarsydd offert inom 24 timmar efter besöket.

3.

Du får en personlig lista på vad som ska förberedas av dig innan stylingutförandet.

4.

Vi stylar din bostad dagen innan eller samma dag som fotograferingen.

5.

Du behåller stylingen upp till 8 veckor så att den rätta spekulanten hinner falla för din bostad.

6.

Vi hämtar stylingen så fort du har sålt din bostad.

HELHETSLÖSNING

Vi kan erbjuda hjälp med transport av möbler, magasinering, städning och renovering.
Du kan lämna över hela processen till oss!

JÄTTESTORT tack Jenny och dina kollegor, ni är så grymma!! Jag visste att ni gör ett super bra jobb men nu gick det upp till bevis också! Tack så jättemycket verkligen! Jag kommer anlita er till vår lägenhet också

Säljare.

järlasjöbrinken 10, Nacka

JÄTTESTORT tack Jenny och dina kollegor, ni är så grymma!! Jag visste att ni gör ett super bra jobb men nu gick det upp till bevis också! Tack så jättemycket verkligen! Jag kommer anlita er till vår lägenhet också

Säljare.

järlasjöbrinken 10, Nacka

BOKA IN ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK​

REDO ATT SÄLJA?